Referenciák

AJÁNLÁSOK, azaz néhány korábbi elégedett Ügyfelünk:

"A Harmony garden & home szuper csapat, bármire volt szükségem a kertben, ők megoldották. Először egy hatalmas Leylandi ciprus megfékezésére kértem meg őket, mivel már teljességgel kezelhetetlen volt számunkra. Ők nagyon profi módon, kosaras autóról ezt tökéletesen megoldották. A fakivágás szintén nem jelentett problémát Nekik, mint ahogy a növények ültetését is teljes hozzáértéssel kivitelezték. Azóta is ők tartják karban kertünket, mindenki megelégedésére. Csak ajánlani tudom Őket, ha profi csapatra van szükségük!"
S. Judit Szentendre

"Nyaralónk füvesítésére és cserjék ültetésére kértük föl a Harmony garden & home csapatát, mivel sem időnk, sem tapasztalatunk nem volt ilyen téren. Már első találkozásunk során meggyőztek Minket hozzáértésükről és elhivatottságukról. Az eredmény tökéletes lett, el sem tudunk képzelni szebbet! Köszönjük szépen!"
T. Magdolna Horány

"Az interneten találtunk rá a Harmony garden & home-ra és a látott fotók alapján úgy gondoltuk, hogy rájuk bízzuk kertünk megtervezését és kivitelezését. Remek tervet készítettek és ennek alapján meg is valósították álmaink kertjét. Abszolút figyelembe vették kéréseinket, kívánságainkat és rengeteg jó ötlettel álltak elő. A megvalósult kert így pont olyan lett, amilyennek elképzeltük- a természetes burkolatoktól a csodás növényekig. Azóta egy gyönyörű, zöld paradicsomban pihenhetjük ki a strapás hétköznapokat. Csak ajánlani tudjuk Őket, remek választás volt!"
V. Gabriella Szentendre

"Szomszédom kertjét próbálták csipkerózsika álmából újjáéleszteni, így találkoztam a Harmony  garden & home csapattal. Először egy kis munkát bíztam rájuk, de a látottak meggyőztek és az óta is folyamatos a kapcsolatunk. Megbízhatóak- amit ígérnek azt betartják, és a munkát a megbeszélt időben, tökéletesen elvégzik. Rengeteg jobbnál-jobb ötletük van, nem ismernek lehetetlent. Bármit kértem eddig, mindig a legjobb tudásuk szerint  meg is oldották. Szuper csapat!"
Sz. Károly Leányfalu